“Med TryggaRum vill vi skapa ett utrymme för ett varande, där alla får vara i sin plats med det man behöver. I enkla möten får vi chansen att möta och utforska oss själva”

Retreatet “MY SILVER LINING” är ett tillfälle för Dig att under några dagar få landa och rå om dig själv. Här finns inga förväntningar eller tankar på/utifrån prestation. Kom Du är. Du behöver inga förkunskaper inom yoga eller Mindfulness. Vi guidar Dig varsamt till att landa i nuet och till att skapa utrymme och space för Dig att lyssna till Din inre guidning  – My Silver Lining. 

Välkommen till en magisk plats. Du blir omsluten i mjuk bekvämlighet, natur och stillhet. Vi bjuder in dig till ett varsamt utforskande i mindfulness och yoga blandat med skön natur, varm bastu, ren reflektion och enkel tystnad i Trygga Rum. Vid vackra Bunn, nära Gränna i Småland, ligger Rupphult, där vi stannar upp för att “bara vara” i några dygn. Varmt välkommen att hänga med oss dit!

Pris: 3150 kr. Early bird pris: 2600 kr vid anmälan senast 31/3.

Platserna är begränsade till 10 st, först till kvarn. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. 

Det ingår boende i delat rum, 2 middagar, 2 luncher, 2 frukostar, fika och frukt under dagarna, flera Yoga och Mindfulnesspass, samt goa stunder i bastun vid sjön. Önskas enskilt rum tillkommer en extra kostnad på 700 kr. Lakan och handduk medtages själv, så även badkläder. Det går att hyra sängkläder och handduk för 150 kr, anges vid anmälan. 

Incheckning sker mellan kl 16.30-17 torsdag 30 april och utcheckning kl 16 lördag 2 maj.  

Hoppas vi ses, då april övergår i sköna maj.

Anna&Johanna

Från tidigare retreatdeltagare:


”Är så tacksam att ert retreat kom till mig i just den rätta tiden.
Jag behövde fylla på med egen tid. kärleksfulla ledare”

”Jag tar med mig känslan av att reflektera. Både om mina egna känslor och hur jag är mot andra”