SoulSisters – kvinnocirkel

Den 6 september startar vi upp den första kvinnocirkeln i TryggaRum. Tillfällen att stanna upp tillsammans med andra kvinnor. Du kommer att bli förändrad. Det är inget vi kan lova, men vår erfarenhet säger oss precis det.

För det är något som händer i mötet med andra. När vi får utrymme att prata klart och låta oss bli sedda. När vi blir lyssnade på och själva får lyssna på riktigt. Inga kloka ord eller försök att fixa någon. -Vi får kontakt med oss själva.

Vi ses vid 5 tillfällen och gruppen blir sluten.

Varje tillfälle inleds med en ”grounding in” det vill säga en guidning in i kroppen och närvaron i nuet. Det gör vi genom bla meditationer o avslappningsövningar. Ibland kommer Johanna och jag presentera ett tema-olika perspektiv varje gång. Sedan delar var och en utifrån vad som rör sig inombords eller om något väcks av temat. Med stor respekt och valfrihet för vad och om man själv vill dela i hela gruppen. Lyhördhet och utrymme för vad var och en behöver. Ibland kommer vi även sitta två och två. 

Syftet är inte att diskutera, utan att få dela och lyssna. Förtroende och respekt är ledord för att skapa ett tryggt rum där det mjuka får ta plats.

Din plats väntar på dig. Välkommen!

/Anna&Johanna

Praktisk information

När:

6/9, 11/10, 1/11, 29/11 o 20/12. Klockan 15-17 vid varje tillfälle.

Pris:

1250kr för alla 5 tillfällena. Det bjuds på te och tilltugg vid varje tillfälle.

Var:

Lokal: Lord Yogarum, Gröna gatan 34 Jönköping.

Anmälan:

Det finns 12 platser i cirkeln inklusive Anna o Johanna. Pga corona sitter vi med avstånd mellan varandra. Sista dag för anmälan 3/9.