🌟Nytt År 🌟 Ny chans 🌟Nytt vitt blad 🌟 Utifrån dig och din längtan 🌟 Ett steg i taget 🌟

Den 6 september 2020 startade vi upp den första kvinnocirkeln i TryggaRum. Det blev en magisk grupp kvinnor som hörde vårt kall-och sa JA!

Nu erbjuder 2 alternativa Cirklar under våren 2021 – Vilken passar dig bäst?

  1. Soulsisters vi möts på plats i lokalen på Gröna Gatan 34 FULLT! Intresserad att vara med till hösten? Skicka oss ett mail, så hör vi av oss när nästa fysiska cirkel börjar.
  2. SoulSisters online– en möjlighet för dig som vill stanna hemma och träffas Online via Zoom.

Tillfällen att stanna upp tillsammans med andra kvinnor. Du kommer att bli förändrad. Det är inget vi kan lova, men vår erfarenhet säger oss precis det.

För det är något som händer i mötet med andra. När vi får utrymme att prata klart och låta oss bli sedda. När vi blir lyssnade på och själva får lyssna på riktigt. Inga kloka ord eller försök att fixa någon. -Vi får kontakt med oss själva.

Vi ses vid 5 tillfällen och grupperna blir slutna.
Datum för cirkelträffarna är: 28/2, 14/3, 11/4, 9/5 och 23/5.
Träffarna för online och i lokalen är samma datum. Se tiderna för de olika cirklarna längre ned på sidan.

Varje tillfälle inleds med en ”grounding in” det vill säga en guidning in i kroppen och närvaron i nuet. Det gör vi genom bla meditationer o avslappningsövningar. Ibland kommer Johanna och jag presentera ett tema-olika perspektiv varje gång. Sedan delar var och en utifrån vad som rör sig inombords eller om något väcks av temat. Med stor respekt och valfrihet för vad och om man själv vill dela i hela gruppen. Lyhördhet och utrymme för vad var och en behöver. Ibland kommer vi även sitta två och två. 

Syftet är inte att diskutera, utan att få dela och lyssna. Förtroende och respekt är ledord för att skapa ett tryggt rum där det mjuka får ta plats.

Din plats väntar på dig. Välkommen!

/Anna&Johanna

Jag har vuxit av dessa träffar genom att ha blivit sedd och lyssnad på. Jag tillåter mig att ta den plats jag behöver och har rätt till. Så fin vägledning av er Johanna och Anna

Deltagare SoulSisters
Praktisk information

När:

SoulSisters: kl.14:00-16:30

SoulSisters Online: kl.10:00-12:00

Pris:

1250kr för alla 5 tillfällena.

Var:

SoulSisters träffas i Lord Yogarum, Gröna gatan 34 Jönköping.

SoulSisters Online får en Zoom länk där vi ses

Anmälan:

Det finns 6 platser i cirkeln på Gröna Gatan inklusive Anna o Johanna. Pga corona sitter vi med avstånd mellan varandra. Vårens Cirkeln i lokal är full. Men, det finns platser kvar till cirkeln online. Varmt välkommen att anmäla dig via länken nedan. Sista dag för anmälan 20/2.

Informationsträff KVINNOCIRKEL

Vi kallar på DIG- du som längtar efter att hitta din röst och ta kliv på en helt ny stig ihop med medsystrar som också längtar. En plats och ett hållande för dig att utforska vem du är, vad du behöver och längtar efter utan att bli styrd utifrån. Ditt unika uttryck. Din unika röst.

Den 10 januari kl 14:00-16:00 Välkomnar vi dig som är nyfiken på vad en kvinnocirkel är-att ta plats i cirkeln hemidrån ditt eget TryggaRum via zoom.

Kostnad 100kr- detta ingår i Priset om du kommer delta i någon av våra Kvinnocirklar i vår- online eller fysiskt på plats.

Fem Söndagar i vår

🌟 Kvinnocirkel online
🌟 Kvinnocirkel på plats i lokalen

Om du känner JA!! så är första steget att trycka på knappen nedan