🌟Ny höst 🌟 Ny chans 🌟Nytt vitt blad 🌟 Utifrån dig och din längtan 🌟 Ett steg i taget 🌟

Den 6 september 2020 startade vi upp den första kvinnocirkeln i TryggaRum. Det blev en magisk grupp kvinnor som hörde vårt kall-och sa JA! Vi har sedan dess haft två magiska cirklar.

Nu förbereder vi för en ny cirkel att ta form till hösten 2021. Vill du komma med och ta en plats i den?

Tillfällen att stanna upp tillsammans med andra kvinnor. Du kommer att bli förändrad. Det är inget vi kan lova, men vår erfarenhet säger oss precis det.

För det är något som händer i mötet med andra. När vi får utrymme att prata klart och låta oss bli sedda. När vi blir lyssnade på och själva får lyssna på riktigt. Inga kloka ord eller försök att fixa någon. -Vi får kontakt med oss själva.

Vi ses vid 5 tillfällen och gruppen blir sluten.

Varje tillfälle inleds med en ”grounding in” det vill säga en guidning in i kroppen och närvaron i nuet. Det gör vi genom bla meditationer o avslappningsövningar. Ibland kommer Johanna och jag presentera ett tema-olika perspektiv varje gång. Sedan delar var och en utifrån vad som rör sig inombords eller om något väcks av temat. Med stor respekt och valfrihet för vad och om man själv vill dela i hela gruppen. Lyhördhet och utrymme för vad var och en behöver. Ibland kommer vi även sitta två och två. 

Syftet är inte att diskutera, utan att få dela och lyssna. Förtroende och respekt är ledord för att skapa ett tryggt rum där det mjuka får ta plats.

Din plats väntar på dig. Hör gärna av dig om du undrar något. Välkommen!

/Anna&Johanna

Jag har vuxit av dessa träffar genom att ha blivit sedd och lyssnad på. Jag tillåter mig att ta den plats jag behöver och har rätt till. Så fin vägledning av er Johanna och Anna

Deltagare SoulSisters
Praktisk information

När:

5 söndagar under hösten: 29/8, 19/9, 24/10, 28/11, 12/12. Kl. 14:30 – 17:00 alla tillfällen.

Pris:

1250kr för alla 5 tillfällena.

Var:

SoulSisters träffas i Lord Yogarum, Gröna gatan 34 Jönköping.

Anmälan:

Det finns 10 platser i cirkeln på Gröna Gatan inklusive Anna o Johanna. Vi håller oss uppdaterade på Folkhälsomyndighetens rekommendationer.